04.10.2008 09:13

Пловдивчани още не са решили дали ще приемат софийските бали с боклук

Видян 1399 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Категорично заставам зад интересите на община Пловдив и зад кмета Славчо Атанасов и заявявам, че Пловдив няма да приеме софийските отпадъци на сметището в Цалапица , каза председателят на общинския съвет Илко Илиев, предаде БГНЕС.


Илиев поясни, че ако община Раковски приеме искането на Столична община, това ще става срещу заплащане. Що се отнася до новостроящия се завод за преработка на твърди битови отпадъци в с. Шишманци, също сме категорични, че няма да се депонират там софийските боклуци. Той поясни, че е обсъждан вариант, балите да се складират на територията на община Раковски, но подчерта, че това няма да стане на общинска земя. Ако изобщо община Раковски приеме предложението на София, за да бъде одобрено, то трябва да се гласува от Общинския съвет. Аз ще застана преди всичко зад интересите на гражданите на Раковски, заяви кметът Франц Коков. Той поясни, че при вчерашния си разговор с министър Чакъров, са били обсъдени варианти за складиране на балите на територията на общината в стъклени халета.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.