Свързани новини

20.09.2011 15:05

Плашат с отвличане майката на Бербатов

Видян 4276 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Ще отвлечем Маргарита Бербатова, така синът й, футболистът милионер Димитър Бербатов, ще бъде принуден да плати откуп”.  Това послание отправи в интернет неизвестен похитител, пише в последния си брой вестник Струма. Заплахата била гарнирана с нелицеприятни епитети към семейството на звездата на Манчестър Юнайтед.
Незабавно г-жа Бербатова, която е главна медицинска сестра в МБАЛ-Благоевград, депозира жалба в РЗБОП с искане да се намери откъде идва заплахата.
Само за дни полицаите успели да извадят подробности около IP адреса на съобщението. При разследването станало ясно, че заплахата идва от домашния компютър на благоевградчанина Петър Антонов. Сега се очаква прокуратурата да вземе мерки срещу открития от РЗБОП интернет терорист.
Веднага след разкриването му Антонов е разпитван от антимафиотите, пред тях той разказал, че си направил майтап, повлиян от публикация в местната преса.
19' припомня, че през декември 2009 г. семейството на Бербо получи първите заплахи за отвличане. „Българската мафия невидимо следи даже сянката на Димитър Бербатов и готви да отвлече жените на живота му - любимата му Елена Щилянова и новородената им дъщеричка Деа“, написаха тогава най-тиражните английски вестници Сън и Дейли Мирър. Според двата вестника нападателят на Манчестър Юнайтед е имал големи неприятности с подземния свят в България, откъдето са го заплашили, че ако не плати половин милион лири, ще се прости с Елена и Деа. Тогава обаче се появи версията, че заплахите са изфабрикувани от низвергнат обожател или бивш любовник именно на Маргарита Бербатова, която няма отношения със съпруга си Иван, който навремето като футболист на Пирин влезе в затвора за изнасилване. 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

скорпион