Свързани новини

02.08.2009 12:19

Петко Сертов е депозирал оставка

Видян 1817 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Председателят на държавната агенция за национална сигурност Петко Сертов е депозирал оставката си като ръководител на специалната служба, съобщи БНР. От националното радио цитират източници, пожелали анонимност. Все още не е ясно дали оставката му ще бъде приета или той ще запази поста си.
В съобщението се казва, че в понеделник министър-председателят Бойко Борисов ще оповести решението си по депозираната оставка.
БГНЕС припомня, че вчера говорителят на ДАНС Зоя Димитрова отрече председателят на агенцията Петко Сертов да е подавал оставка или да му е била поискана оставка от министър-председателя Бойко Борисов. Говорителят на ДАНС Зоя Димитрова потвърди, че председателят на агенцията Петко Сертов е имал среща с премиера Бойко Борисов. Сертов е представил отчет за свършеното от агенцията за последните 6 месеца. „По време на работната среща между мин.-председателя и председателя на ДАНС не е обсъждана оставката на председателя на ДАНС и не е подавана такава оставка. Предмет на разговора между двамата е бил 6-месечният отчет на агенцията и ви уверявам, че е свършена огромна по обем и качество работа“, заяви Димитрова. Преди ден съпредседателят на Синята коалиция Иван Костов, който ще е първият председател на Комисията за контрол на ДАНС съобщи, че на Петко Сертов е било отказано готвено посещение в САЩ, защото американските партньори също са загубили доверие в него. „Аз съм уверена, че когато господин Костов в качеството си на председател на Комисията за контрол на ДАНС се запознае с фактите, той неминуемо ще промени и своето мнение по този въпрос, но мога да ви кажа, че работните отношения между двете служби винаги са били постоянни и се ползват с абсолютно доверие и от двете страни“, заяви още Зоя Димитрова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

риби

Това е подходящ момент да се съсредоточите върху изграждането на силни

Това е подходящ момент да се съсредоточите върху