Гръцкият бизнес съвет в България е една от най-важните бизнес организации в страната, в която членуват водещи български компании, както и представители на гръцкия и кипърския бизнес у нас.

Свързани новини

24.02.2023 16:04

Петя Димитрова от Пощенска банка е новият председател на УС на Гръцкия бизнес съвет в България

Видян 1394 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Петя Димитрова, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Пощенска банка, беше избрана за председател на Управителния съвет на Гръцкия бизнес съвет в България. Високото признание идва след като през последните няколко години г-жа Димитрова е заместник-председател на Управителния съвет на Гръцкия бизнес съвет в България.

„Позволете ми да изкажа своята благодарност към членовете на Управителния съвет за високото доверие, което ми гласуват с този избор. Приемам председателския пост като признание и дългосрочен ангажимент към визията и целите за развитие на Гръцкия бизнес съвет и всеки един негов член. Обещавам, че ще продължа активната дейност на организацията за стимулиране на ползотворния диалог между институциите и бизнеса за успешното реализиране на най-добрите търговски и бизнес практики, така че да продължим да допринасяме за стабилното икономическо развитие в нашата страна и за поддържането на добрите взаимоотношения с нашите партньори“, с тези думи г-жа Петя Димитрова се обърна към присъстващите и благодари за избора.

Гръцкият бизнес съвет в България е една от най-важните бизнес организации в страната, в която членуват водещи български компании, както и представители на гръцкия и кипърския бизнес у нас.
Председателството на г-жа Димитрова е не само признание за безкомпромисните стандарти, които налага в работата си, но и голяма чест за Пощенска банка като доверен и надежден бизнес партньор. То става факт броени дни след като финансовата институция беше отличена като „Топ работодател“ (Top Employer) в България със сертификат от международния независим Top Employers Institute. Пощенска банка получи отличието за своята иновативна визия и високи стандарти в прилагането на световно утвърдени работодателски практики в управлението на човешките ресурси, грижата за хората, условията на труд, програмите за личностно и професионално развитие на служителите и др.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

рак

Днес творческите занимания ще ви донесат радост и удовлетворение

Днес творческите занимания ще ви донесат радост и