Почетният знак на Столичната община получиха Марияна Арсенова - Mariana Arsenova , както и Веска Георгиева, посмъртно

Свързани новини

17.09.2022 18:00

Петър Стоянов стана почетен гражданин на София

Видян 4239 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 "Днес връчихме отличията „Почетен гражданин на София“ на Президента Петър Стоянов, проф. Цочо Бояджиев , проф. Михаил Неделчев, Любен Зидаров, хореографа Димитър Манов, режисьора Асен Шопов и на Марин Бодаков- Marin Bodakov- посмъртно. Почетният знак на Столичната община получиха Марияна Арсенова - Mariana Arsenova , както и Веска Георгиева, посмъртно. Гордея се с новите почетни софиянци и им благодаря за всичко, което са направили за столицата и България.

 Благодаря и на всички, които в делниците и празниците си работят за София и гражданите й. На лекарите и сестрите в здравните ни заведения, на учителите и възпитателите в детските градини, на всички общински служители в Столичната община и в районите, на работниците в чистотата, на всички в градския транспорт, на общинските съветници и журналистите. Без вас градът ни нямаше да е същият", заяви шефът на СОС Георги Георгиев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 безскрупулна мафия 18.09.2022 14:12

    Защо след толкова зулуми и кражби на милиарди на тъпата корумпирана провинциална женица Фандъкова още и е позволено да се занимава с ремонти и строежи? Превърна столицата в кич с некачествени материали и престъпно некачествено строителство с цената на милиардите на столичани. Всичките заместници на кметицата са доказано корумпирани и злоупотребяващи със служебното си положение под нейна закрила и контрол. Тази безскрупулна нефелница рано или късно трябва да бъде съдена и справедливо наказана. Гордее се, че обявила жълтите павета за културна ценност, но точно тя изпочупи купища павета пред БНБ като разреши снимките на филм и не понесе никакво наказание и отговорност. Как столичани още я търпят? Между другото скоро ремонтирана Витоша плаче отново за ремонт, но не от Боковата подлога, а от следващия кмет.

  • 002 Тихомир Томов 18.09.2022 11:11

    А Георги Семерджиев ??!!!!

  • 001 Йордечка Ван Дер Дъкова 18.09.2022 10:39

    Оборът наречен "столица" си има и почетен КОН !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

стрелец