Свързани новини

08.09.2011 13:01

Петър Паунов: Няма да оставя съгражданите си по средата на пътя

Видян 1829 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Няма човек, който да е отговорен и да не се притеснява за това, как ще свърши работата си. Тук съм, защото винаги съм чувствал подкрепата на нашите съграждани, каза Петър Паунов след представянето на кандидатурата му за кмет на община Кюстендил. Кметът посочи, че няма право да остави съгражданите си на средата на пътя. Паунов се обърна към избирателите: „Има важни неща, които трябва да бъдат довършени, до дни стартира изграждането на здравния център”.


 


„Дойдох дотук, окрилян от вашата любов и подкрепата, която съм чувствал винаги, воден от чистите си помисли. За да заявя, че съм готов да остана част от общите ни усилия Кюстендил да бъде един красив град, изпълнен с щастливи хора”.


Паунов приобщи хората от общината към направеното и заяви, че заедно са изправили на крака балнеологията. Заедно с вас ще създадем тези 1700 работни места за нашите лекари и учители, за нашите медицински сестри и социални работници, за нашите инженери, агрономи, проектанти и археолози. Ще ги създадем не в оранжериите на Гърция или умивалниците на Испания, а тук, в нашия роден град, в родните балнеоложки центрове и хотели на земята, завещана от нашите предци, трогна присъстващите Паунов.


Той посочи, че през това време някои да си присвоят времето, други сега се опитват да си присвоят магистралите, без да си да дават сметка, че в тази страна има граждани, а не само зрители.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

рак

Просто следвате целта си

Идеята за цялостност и свързаност е толкова близка до