Той подчерта, че не знае защо е сключен бракът.

Свързани новини

23.01.2024 09:55

Пейо сключи брак с Габриела, за да вижда по-често своето дете, бил е ограничаван системно: Велико Минков

Видян 1971 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Повдигнаха обвинения на майката и дъщерята, задържани за убийството на съпруга на по-младата жена в София. Случаят е от петък, а основната версия на разследващите е спор за родителски права.

Вчера вечерта стана ясно, че младата жена е била по майчинство с второто си дете. Убитият мъж е твърдял, че то е негово, а жената е настоявала, че не е. Претенции за бащинство има и Велико Минков, който е бивш депутат от "Продължаваме промяната" (ПП).

„Аз съм биологичният баща на 4-месечното бебе, което Габриела роди и съм 100% убеден. Това беше известно и на Пейо. Той е неин законен съпруг от едва три седмици преди раждането през август, въпреки че те имат 6-годишно дете. Пейо и Габриела не са имали връзка, поне за периода, в който аз съм бил с нея. Техният брак беше сключен три седмици преди раждането на моя син. Това прекрати възможността аз да мога да бъда вписан в акта за раждане като баща, защото съпругът става баща“, заяви в „Тази сутрин“ Велико Минков.

Той подчерта, че не знае защо е сключен бракът.

„В разговорите ми с Пейо знам, че една от причините да направи това е, за да вижда по-често своето дете, защото достъпът до него е бил ограничаван системно и по много лош начин за него и за детето“, разказа Минков.

„Двамата (Пейо и Габриела) сключват брака си в края на втората бременност. До средата на бременността с Габриела имахме прекрасни взаимоотношение и тя изведнъж реши да прекрати всякаква комуникация с мен. Тя преграждаше всякакви опит да се видя с нея. Нямам конкретни обяснения“, обясни той.

Преди раждането на второто дете на Габриела Велико Минков се консултира със своя адвокат Пламен Борисов.

„Когато се обърна към мен, аз го посъветвах да припознае детето още преди да се роди. Започнахме процедурата, но общината отказа да я продължи, а причината беше, че майката има брак. Велико Минков така разбра, че тя е сключила брак. Вече оттам нататък единствената възможност бе да се предяви граждански иск“, каза адвокат Пламен Борисов.

Документално и юридически баща на второто дете на Габриела е Пейо Пеев.

„Подал съм исковата молба преди раждането, но оттогава няма напредък“, обясни Велко Минков. Той допълни, че не е виждал детето си.

„Преди дни се видях с Габриела случайно и нейната реакция беше, че ще викне полиция и да не ги доближавам. Това не беше провокирано от моя страна. В далечината видях детето в ръцете на баба си“, заяви Минков.

„С Пейо обсъдихме още в първите дни след раждането случилото се и тази грешка. И двамата се съгласихме, че биологичните бащи трябва да са тези, които да са вписани в акта за раждане“, допълни Минков.

Той отрече да е имал конфликт с Пейо.

"Това поведение от страна на Габриела беше такова, че тя ограничаваше достъпа до детето", обясни Минков.

Велико Минков е бивш депутат от ПП.

"Сега съм IT специалист. За две седмици бях в парламента. Напуснах Народното събрание по своя воля", каза той.

 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак