Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски е изпратил на прокуратурата "запитвания" във връзка с твърденията му от последните дни за корупционни практики в екипа на президента Радев. Засега той не е получил призовка да даде обяснения.

Свързани новини

31.01.2024 16:11

Пеевски засега не е получил призовка за обяснения на твърденията си

Видян 432 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски е изпратил на прокуратурата "запитвания" във връзка с твърденията му от последните дни за корупционни практики в екипа на президента Радев. Засега той не е получил призовка да даде обяснения.

"Надявам се да не се бави прекалено много, защото виждате, че обществото се вълнува от тези въпроси какво се случва в тъмната институция. Ето, казах ви, запознах се в медиите с много разкрития, отдал съм по всичко питания, очаквам отговори", каза Делян Пеевски преди заседанието на парламентарната правна комисия.

На него трябва да бъде обсъдено предложението на шестима депутати от ГЕРБ- СДС, ПП- ДБ и ДПС  - премахният с Шестата поправка на Конституцията пленум на Висшия съдебен съвет да продължи да съществува и да осъществява правомощията си до избирането на нови състави на Висш съдийски и Висш прокурорски съвет.

В мотивите към предложението е записано, че то е резултат от настояването на членове на Висшия съдебен съвет за спешни законодателни изменения във връзка с осъществяване на бюджетните правомощия, изпълнение на договори, висящи процедури за провеждане на обществени поръчки и различни разпоредителни сделки.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог