Решението е взето от парламентарната група на ДПС.

Свързани новини

16.10.2023 13:23

Пеевски вече е съпредседател на ПГ на ДПС

Видян 1532 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Депутатът от ДПС Делян Пеевски вече е съпредседател на ПГ на движението, става ясно от сайта на парламента. Решението е било взето от самата група на Сараите. Досега депутатите от движението имаха само един официален шеф и това беше лидерът на партията Мустафа Карадайъ. От понеделник обаче двамата са съпредседатели на своята ПГ.


Решението идва в момент, в който неофициално продължава да се говори, че Карадайъ скоро ще бъде сменен като лидер на партията. За промяната в ръководството на ДПС се заговори още преди да бъде съставено правителството, което Сараите крепят.


Напомняме, че през последните месеци Пеевски влезе в ролята на публичен говорител на ДПС. На този фон Карадайъ остана на заден план и рядко се появява пред медиите.


Преди време пък самият Пеевски рядко се появяваше на заседания в НС и отказваше да отговаря пред журналистически въпроси. Общуването му с медиите се ограничаваше само да разпращане на негови писмени изявления.





 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 17.10.2023 12:53

    Никой не ви е чукал по главите да избирате мангали за държавници. Мангалът няма съзнание за нация и народ, принципът му е Вземи парите и бягай.

  • 002 Серсем ал Чаршаф 16.10.2023 13:57

    Шиши вече е гоУем политик, че и ръководител даже !!! Време му е да поеме и по-едри неща, например ! Шеф на Европейската Комисия ! Или направо ООН ! Прасето е дялан камък, където го сложат от Магнитски там, че пасне !!! Само не знам, кога ще го ОБРЕЖАТ !!!

  • 001 поп Вечерко 16.10.2023 13:56

    Всички тези като него, ще склопят очи в охолство и в дълбока старост. А ние бедните да му мислим: кой ще си надене въжето, кой ще се метне от покрива, кой ще фане жици или ще резне жили ?!Или с ментак пърцуца ще опъне жартиерите! Проклятие е да се родиш и умреш беден, па макар и евроатлантик !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

козирог