Свързани новини

11.10.2021 09:34

Пеевски се връща, спасява ДПС

Видян 2753 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Делян Пеевски повежда листата на ДПС в 4 МИР Велико Търново, като дори измества зам.-шефа на движението Йордан Цонев, който е втори, стана ясно след регистрацията в районната избирателна комисия. Не е съвсем ясно защо двамата са титуляри именно в старата столица, но за сметка на това ясно проблясват мотивите за връщането на Пеевски в политиката. Досега той се кандидатираше от Пазарджик и Стара Загора.
На последните два вота ДПС има непрекъснато намаляващи гласове и проценти. Публична тайна е, че особено на последните избори партията имаше проблем с това да събере достатъчно финансиране. Вероятно това трябва да е основната причина за поредното издигане на Пеевски, като номинация.
От ДПС вече обещаха, че кандидат-депутатът  им ще участва активно в предизборната кампания. "Той ще се завърне в политиката от духовната и историческа столица", обяви областният представител на ДПС Гюнай Далоолу.
Напомняме, че новината идва броени дни, след като името му се появи в Досиетата Пандора, които разкриха 3 негови недекларирани офшорни компании. В тази връзка Пеевски бе повикан в ДАНС. Веднага след това той обяви пред медиите, че все по-често ще се появява в публичното пространство и ще отговаря на въпроси.
В началото на лятото името на кандидат-депутата от ДПС беше замесен в друг международен скандал, при който САЩ погнаха високопоставени българи за корупция. Щатите наложиха санкции по т. нар. Закон Магнитски срещу шестима българи начело Делян Пеевски с Васил Божков.
Тогава Сараите публично се разграничаваха от бившия си



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 мизерник 11.10.2021 14:00

    Спасява се от затвор с депутатски имунитет, ама ако не ходи на работа като предишните пъти трябва да се отзове! Освен това до като крадеше по време на ОПГ-то на Мутрата се правеше на голям дарител с краденото, а сега нищо но от сърце...?!

  • 001 Anonimen 11.10.2021 13:04

    пух да ви еба мамата той ще спасява

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

водолей