Свързани новини

11.04.2013 14:01

Педофил и гвардеец крадат половината коли в България

Видян 1879 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кризата удари и пазара на крадени автомобили, лъскавите лимузини, които струват хиляди левове вече не са търсени. Вместо това се крадат коли среден клас, които се разфасоват за части и парите идват веднага. От началото на годината, по данни на СДВР, имало само 1 сигнал за откраднат джип BMW X6, но се оказало, че собственикът му се напил до безпаметност и забравил къде го е оставил.Най-търсени за части са марките БМВ, “Фолксваген” и “Ауди”, произведени от 1990 до 2005 година, сочат данните на МВР. Оказва се, че това са най-многобройните модели, продавани у нас през последните десетина години, пише "Телеграф".


Автоапашите са улеснени и от факта, че повечето от старите возила не са с автокаско и няма проблем, ако изчезнат, освен за осбственика. Според полицаи през четири морги в Монтана, Перник, Велинград и Враца минава по-голяма част от потока от крадени авточасти.


Травестит и гвардеец се оказаха сред лидерите на новата мода в кражбите на автомобили. След акция на МВР в Монтана е разбита тяхната банда, която стояла зад задигането на половината от разфасованите за части коли.


Тарторът се казвал Иван Миронов, а когато ченгетата нахлули в офиса му, намерили много от атрибутите на травестит-женски перуки, касети с педофилски записи, козметика и парфюми.


След ареста Миронов направил пълни самопризнания. Така полицаите стигнали до гвардееца Светослав , който отговарял за транспорта на крадените возила и се измъквал от КАТ като показвал служебната си карта.


Сега задържаните в акцията очакват да бъдат изправени пред Военен съд, тъй като Светослав е действащ военнослужещ, макар че е подал рапорт за напускане. Според собствените му признания, той изкарвал от автомобилните части по 5 бона на месец, толкова взимал и Миронов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

козирог