Свързани новини

18.03.2021 11:32

Павел Вълнев се срещна с пловдивските представители на Републиканци за България

Видян 2124 пъти | Коментари 7
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Заместник-председателят на ПП „Републиканци за България“ – Павел Вълнев, проведе среща с представителите на партията за Пловдив. В приятелска среда експертите в различните области сравниха плановете на политическата сила, обмениха опит и обсъдиха бъдещето на България. Младите хора са тези, които ще поведат страната към едни по-светли времена, вярват републиканците.


Партията пряко черпи от американския модел и добрите практики, които се развиват там, без да е зависима от други партийни лица, фирми или институции.


Павел Вълнев е един от основателите на политическия проект. Той развива успешен бизнес от години в Америка, като по този начин се превръща в мост между двата континента и култури. Заминава в Щатите като студент на студентска бригада, след което вижда потенциала на страната и решава да започне собствен бизнес. Макар че Вълнев живее в Чикаго и цялото му семейство е отвъд океана, той се връща в родната България, за да стане част от промяната.


Реших да дам от енергията и времето си, за да променим нещата в нашата държава, защото в нея всичко е толкова объркано, че по-лесно ще изградим нова държава на зелена поляна, отколкото да я оправим. Но ако всички мислим така, никога няма да се оправим. Трябва някой да бъде инициатор за промяната. Мисля, че ние имаме силите и уменията да го направим. Затова залагаме на млади и местни хора и на експертно мнение. На силни, безкомпромисни характери“, заяви Павел Вълнев.


На срещата се обсъди и бизнес средата, която според кандидатите трябва задължително да се отпуши. В момента в България на почит е само едрият бизнес, докато дребният и средният все повече замират, смазани под монопола. Но ако родният бизнес се разрасне, бюджетът ще е много по-голям. Оттам, като верига, ще се увеличат пенсиите, ще има средства за социални осигуровки и държавата ще тръгне напред.


„Само една силна икономика може да има силна социална система. Пример е Германия – има стабилен бизнес, има и социална политика. В Америка нещата стоят по-различно, но специално по времето на пандемията САЩ е видимо социална държава. Раздадоха се толкова помощи, че даже закъсали бизнеси си стъпиха на краката. А в България стана обратното – работещи бизнеси банкрутираха. Цели сектори, като туризма, си заминаха. Искаме да живеем днес! Да живеем в държава без граници!“, завърши Павел Вълнев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 Anonimen 18.03.2021 14:26

    Единствената партия която може да изкорени престъпността и монопола от страна на ГЕРБ от България!!!

  • 006 Бамбино 18.03.2021 14:16

    Републиканците са единствена партия която е алтернатива на ГЕРБ. Време е българина да се осъзнае и да се отървем от хунтата. 11 години мъки, не могат да продължават.

  • 005 ЗАЕДНО ЗА 21 18.03.2021 13:11

    Браво на г-н Вълнев, с човек като него, можем да постигнем много!!!

  • 004 Зузи 18.03.2021 12:54

    Успех горди Републиканци!!! Вие заслужавате най-много победата!

  • 003 Стораро 18.03.2021 12:41

    Републиканците са с най-адекватната политика в момента. Време е да направим крачка напред, 11 години боксувахме на място заради сегашното управление.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

близнаци