01/02

Свързани новини

05.07.2021 11:47

Патриотите първи подписаха декларацията на учените за Македония

Видян 1682 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Всички партии да поемат ангажимент за приемственост в позицията ни, призова Каракачанов

Време е за народна дипломация – с тези думи говорителят на Инициативния комитет проф. Смоленов прие подписания документ


За нас е чест, че БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ първи реагираха сърцато и честно и я подписват. Българският народ трябва да бъде защитаван. Външни сили се намесват в духа, в бита и в културата на народа ни. В битката за националното достойнство на нашия народ ние запазваме рефлексите му като единна народност, а не като сбор от националности, допълни още проф. Христо Смоленов и заключи:

Време е за народна дипломация!

Днес, 5 юли, 2021 г., ние „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“, подписахме Декларацията, зад която застават осем от най-авторитетните представители на академичната общност в България, а именно: акад. Георги Марков, проф. Казимир Попконстантинов, проф. Пламен Павлов, проф. Николай Проданов, проф. Христо Смоленов, проф. Трендафил Митев, доц. д-р Александър Гребенаров, доц. д-р Георги Николов.

От името на ВМРО подпис под 7-те точки, ангажиращи партиите в 46-ото Народно събрание за продължаване на позицията на България по отношение на членството на РС Македония в ЕС, положи председателят на ВМРО Красимир Каракачанов.

Съвсем естествено е БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ да реагираме първи, защото ние винаги сме били първи по отношение на политиката на Р България към Македония. Това е една добра гражданска инициатива на онези хора, които познават проблема много добре. Политиците малко или много реагират по доста по-различен начин, водени от своите собствени политики. Има теми, по които обаче партиите не трябва да се разминават, и това са националните интереси, външната политика и позицията за Македония, категоричен, както винаги, беше лидерът на ВМРО Каракачанов.

Той напомни, че именно патриотите в 45-ото НС отстояваха без никакви колебания и стриктно спазваха линията на защита на националния интерес и допълни:

Не е без значение какъв съсед ще имаме на нашата югозападна граница – съсед, който ще защитава общите ценности или съсед, който ще защитава своите комплекси, наследени от югоуправлението. За съжаление виждаме определени политически партии, които се стремят към парламента, които превиват гръбнака и дават обещания, за които никой не ги е упълномощавал.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

везни