Свързани новини

06.05.2014 17:10

Пандизчията от бургаското общежитие офейкал заради момиче?

Видян 1107 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

24-годишният Иван Гюров–Шливата е избягал от бургаското затворническо общежитие Строител в неделя заради момиче. Такава версия се носи из пандиза от отворен тип, съобщи TV7. Негови съкилийници коментираха, че той е напуснал през централния вход, за да покаже на всички колко лесно може да се избяга. Криминално проявеният Шливата си тръгнал понеже искал да се срещне с голямата си любов 16-годишната Емануела от Средец. Иван щял да се върне до няколко дни, тъй като нямало къде да се скрие, коментират още съкилийници.


 Гюров е част от престъпната банда на Мечо, която бе разбита през 2010 г. Той и още трима бяха осъдени за извършването на  въоръжени грабежи в магазини и бензиностанции в Бургас, Сливен и Поморие, както и притежание на голямо количество боеприпаси. От всички наказанието на Шливата било най-голямо. Съучастниците му се разминали с доста по-леки присъди и това го ядосвало. 24-годишният мъж има 4-годишна присъда и му оставали още 9 месеца, затова го преместили в затворническо общежитие. Шливата се друсал редовно , а  източници разказват, че в момента на бягството бил изпаднал в абстиненция.


24-годишната кримка решил да последва примерът на пандизчиите Николай Кръстев Николов-Шатката и гватемалеца Хосе Луис Гевара Мартинез, които избягаха от Централния софийски затвор на 30 април, и които все още се издирват.


Припомняме, че Иван Гюров е в неизвестност от неделя, когато прескочил оградата около главния вход на общежитието. В бягството му помогнал Иван Радев, също криминално проявен, излежаващ присъда за разпространение на наркотици.


Вчера по обед в бургаското общежитие Строител пристигна директорът на ГД Изпълнение на наказанията Росен Желязков и бяха започнати преговори с надзирателите за договаряне на нови условия за работа, както и затягане на мерките за охрана на престъпниците.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

телец

Днес ще сте трудолюбиви и търпеливи

Днес ще сте трудолюбиви и търпеливи и ще очаквате