Свързани новини

17.11.2021 14:04

Пълна мобилизация за Радев и Йотова: Зарков

Видян 967 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Ангажирам се да не позволя въпросите за бъдещето на БСП и за отговорността на ръководството ѝ да останат без отговори”, заяви в Русе Крум Зарков, който бе избран за депутат като водач на листата на червените в крайдунавския град. „Не някога, а много скоро”, подчерта той.
"Тези избори отвориха много – и твърде тежки – въпроси за БСП - за ролята ѝ, за отговорността на ръководството ѝ, даже уви за бъдещето ѝ. Този път не можем да си позволим да оставим тези въпроси без отговори. Ангажирам се да не позволя те да останат без отговори. Не някога, а много скоро",  констатира Зарков.
"Но, преди това - мобилизация! Пълна мобилизация за кандидат-президентската двойка Радев/Йотова на балотажа! Тяхната победа на 21 ноември ще пресече в зародиш конспиративните и апокалиптични сценарии, които статуквото е подготвило за наша сметка да разиграва, за да оправдава загубата си на вота и за да отложи”, посочи социалистът.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 17.11.2021 14:48

    Добре, че беше ,,масонът Радев", та този народ да прогледне. Хората от БСП пак ще си гласуват за Радев, жалко за Корнелия.,,Никога не е късно да станеш за резил" - това е положението.

  • 001 трагикомедия 17.11.2021 14:27

    Масонът Радев му унищожи партията, Зарков продължава да агитира за него. Но какво да прави завалията, нали майка му е в инициативния комитет на американския генерал от бълг.армия

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

козирог