Свързани новини

31.03.2016 17:27

Пак ремонтират участък от АМ Тракия

Видян 2168 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отново ремонтират АМ Тракия, съобщиха от Агенцията Пътна инфраструктура. Независимо от това, че автомагистралата беше пусната преди по-малко от 4 години, новите строителни дейности вече започнаха. До средата на април движението по Тракия - от км 216 до км 220, ще се осъществява двупосочно в платното в посока Бургас, поради отстраняване на неравности в платното за София. Участъкът е на територията на област Стара Загора. Ремонтните дейности ще бъдат извършени от изпълнителя на лот 2 - Обединение Магистрала Трейс ДЗЗД, и за негова сметка, уточняват от АПИ.


Припомняме, че участъкът бе тържествено открит на 1 юли 2012 г. На церемонията присъстваха еврокомисарят по регионалната политика Йоханес Хаан, президентът Росен Плевнелиев, министър-председателят Бойко Борисов, както и министрите Лиляна Павлова и Ивайло Московски. Стойността на договора за изграждането бе 137 868 000, 00 лв. с ДДС. Строителният надзор бе осъществен от Пътинвестинженеринг АД. Договорът за надзора бе за 1 349 578,80 лв. с ДДС. Авторският надзор бе на Пътпроект ЕООД, чийто договор беше за 112 800,00 лв. с ДДС.


Междувременно ремонтна дейност тече и по други родни магистрали. Както 19 минути вече писа след по-малко от 5 месеца, новата отсечка на магистрала Струма в района на Благоевград вече се напука и се наложи от АПИ да започнат ремонт, както и на 6-месечната Марица. След по-малко от 2 години след откриването – пропуските в строежа на платното са видни и на магистрала Хемус край София.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

скорпион

Използвайте днешния ден

Използвайте днешния ден, за да изследвате