Няма да сме пак на избори, ако те ни подкрепят с първия мандат, каза още той.

Свързани новини

19.04.2023 13:35

Пак избори, ако ПП-ДБ откажат кабинет на ГЕРБ: Борисов

Видян 2144 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Трябва да се изчерпат всички опции между първите две големи партии”, заяви пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. “Фактът, че ротационното председателство го направихме на 3 месеца, значи, че всички в главите си имаме идеята правителство да продължи дълго“, коментира той.


“Ако ПП-ДБ продължават да отказват правителство на ГЕРБ, накрая пак ще сме на избори. Няма да сме на избори, ако те подкрепят нас от първия мандат. Aко сме в предизборна ситуация, ще говорим по един начин. Сега сме след избори. Всяка партия е спечелила и е поела ангажимент пред своите избиратели, но винаги завършва с това, че ще работи за кабинет“, подчерта Борисов. “Предстоят лидерски срещи между двете формации”, потвърди още той.


"С всеки изминал ден и те, и ние, виждайки и отношението на другите партии в парламента, разбираме, че ако намерим решение, то ще е най-стабилното и добро за България. И те, и ние го виждаме. Ако им гледахте физиономиите - и техните, и нашите, това излъчваха", посочи той.


„С едно такова голямо мнозинство, имаме дни наред да продължим да работим по съдебна реформа, по правосъдието, по финансите, земеделието, има толкова неща по Плана, които да свършим. Най-лесно е да кажеш „не“. Затова търпеливо продължаваме да действаме“, увери лидерът на ГЕРБ.


„Step by step“, каза Борисов относно това какво предстои оттук-нататък.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

В днешния последен априлски ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. В днешния последен априлски ден и в навечерието на