Свързани новини

16.12.2020 20:02

Отровното трио и Мая - заедно на избори

Видян 1765 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Организаторите на антиправителствените протести от Отровно трио и гражданската платформа "Изправи се.БГ" на Мая Манолова ще подпишат споразумение за общо явяване на предстоящите парламентарни избори, съобщават от триото.

Арман Бабикян, адвокат Николай Хаджигенов и проф. Велислав Минеков организираха голяма част от демонстрациите с искане за оставка на премиера Бойко Борисов, на правителството и на главния прокурор Иван Гешев.

От триото увериха, че основна цел остава продължаването на протестите и сваляне на кабинета "Борисов 3" и се търси вариант за обединение на всички сили, които имат същото искане.

"Затова ще продължим да работим за разбирателство и вратите ще останат отворени, не само като предизборен модел, а като трайно желание за общи действия", обясняват "отровните". От съобщението обаче не става ясно кои политически формации имат предвид.

В края на октомври триото, формацията на Мая Манолова и партията на Слави Трифонов “Има такъв народ” се договориха за “съблюдаване честността на изборите”. На среща с техни представители се договориха да създадат обща мрежа от доброволци - наблюдатели на изборния процес, които да следят “да не бъде откраднат” парламентарният вот, който трябва да се проведе в края на март 2021 г.


Според триото “нараства готовността за взаимодействие по гарантиране на честността на изборите и осигуряването на независимо наблюдение”. "Направихме крачка напред и по декларираното от нас желание за общо явяване на предстоящите избори, с цел прекратяване на едноличния режим на управление. Вече е постигнато принципно съгласие с гражданската платформа „Изправи се.БГ“ и предстои подписване на споразумение", казват още от триото.


Снимка: бТВ



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион