Свързани новини

18.06.2009 16:31

Отново скандали около личния живот на Берлускони

Видян 1976 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Името на италианския премиер Силвио Берлускони отново беше забъркано в скандал след появили се информации, че жени са получавали заплащане, за да посещават вилите му, информира БГНЕС.


Берлускони заявява, че обвиненията, които се резултат от разследване на магистратите в южния град Бари, са глупава измислица и част от заговор за опетняването му преди следващата среща на върха на Г-8, на която ще присъстват лидерите на световните сили. Според в. "Кориере дела Сера" магистратите, разследващи местен бизнесмен в Южна Италия по подозрения в корупция, открили, че той е платил на жени да го придружават на вечерни партита в къщата на Берлускони. Изданието пише, че три жени казали пред магистратите, че са прекарали нощта в голямата двуетажна къща в центъра на Рим, която Берлускони използва за частна резиденция. "Кориере дела Сера" пише, че една от жените направила видеозапис с телефона си, а журналист заявява, че начинът на живот на Берлускони го е направил податлив на изнудване. Почти всички италиански вестници публикуват снимка на една от жените с Берлускони и местни политици по време на посещение в южната част на Бари миналия май. Жената се кандидатира за градския съвет две седмици по-късно, но не беше избрана.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец