Свързани новини

27.05.2009 13:05

Отново евакуираха сградата на ЕК заради пожар

Видян 1345 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Седалището на Европейската комисия в Брюксел, където работят 2700 души, отново беше евакуирано, заради сигнал за пожар. Това става девет дни след като пожар нанесе щети на сградата и наложи тя да бъде затворена за известно време, предаде БГНЕС.


"Има сигнал за тревога и... ние трябва да евакуираме сградата. Така че ви умолявам да се евакуирате без паника", каза говорителят на Комисията Йоханес Лайтенбергер малко преди 11,30 ч местно време. "Това е предпазна мярка, ще ви държим в течение", допълни той, без да даде повече обяснения пред журналисти, напускайки сградата. За момента не е установен никакъв пушек или миризма.
Две коли на противопожарните служби и на службите за спешна помощ пристигнаха на мястото. Говорител на противопожарните служби в Брюксел съобщи, че са били изпратени пет коли и уточни, че те просто са отговорили на задействане на противопожарната система и не знаят причината за пожара. Евакуацията на сградата беше наредена в момент, когато там течеше пресконференция с участието на председателя на ЕК Жозе Мануел Барозу, еврокомисаря по икономическите въпроси Хоакин Алмуния и еврокомисаря по вътрешния пазар и финансовите служби Чарли МакКрийви. Конференцията, по време на която трябваше да бъдат представени предложения към Комисията за реформиране на финансовия контрол, беше прекратена.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

рак