Свързани новини

10.06.2009 18:57

Отнемат незаконно придобито имущество на бизнесмен от Пловдив

Видян 1336 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Димитър Димитров е първият бизнесмен от Пловдив, чието имущество е възможно да бъде отнето от Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност с председател Стоян Кушлев. Имотите, с които Димитров се очаква да се прости, са на обща стойност от 1 312 516,49 лв.
Комисията е установила, че през периода 1981 – 2006 г.  Димитров и неговата съпруга са реализирали общо приходи в размер на 1 879,40 минимални работни заплати за страната, а са извършили разходи в размер на цели 11 879,31, тоест,  явява се отрицателна разлика в размер на 9 999,91 минимални възнаграждения. Според събраните доказателства, бизнесменът и жена му притежават имущество на значителна материална стойност, за което няма данни за законни източници на средства.
Вече е внесено искане в Пловдивския окръжен съд за отнемане в полза на държавата на десетина негови имоти - апартамент в с. Свети влас, апартамент в Пловдив, два офиса в курортен комплекс. "Слънчев бряг", две двуетажни жилищни сгради в Пловдив, три ниви, три леки автомобила, по 100 дружествени дяла от капитала на две търговски дружества и суми по налични банкови сметки.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

лъв