При предходното съдебно заседание единият от подсъдимите - Иван Ангелов, внезапно е постъпил с бактериална инфекция в болница, което доведе до отлагане на делото.

Свързани новини

09.03.2023 17:37

Отложиха делото срещу Митьо Очите за четвърти път

Видян 555 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Софийският градски съд за четвърти път отложи разпоредителното заседание по делото срещу Димитър Желязков - Митьо Очите и още няколко души. Причината за отлагането на заседанието е неявяването на единия от подсъдимите, тъй като е трябвало спешно да отиде в болница заради свой близък, постъпил в лечебното заведение, предава БТА.


При предходното съдебно заседание единият от подсъдимите - Иван Ангелов, внезапно е постъпил с бактериална инфекция в болница, което доведе до отлагане на делото.


Петият опит за старт на процеса ще бъде на 11 април. Тогава се очаква да бъде готова и съдебно-медицинската експертиза на Димитър Желязков, свързана с искането на защитата да бъде променена мярката за неотклонение на подсъдимия, който в момента е под домашен арест.
Митьо Очите е обвинен като ръководител на организирана престъпна група, занимавала се с изнудване, принуда чрез заплахи, палежи и разпространение на наркотици.


Прокуратурата твърди, че групата е действала от януари 2013 до 2 август 2018 г. в Бургас, Ямбол, Несебър и Слънчев бряг.


Желязков беше арестуван в Турция през август 2018 г., няколко месеца по-късно бе екстрадиран в България. Делото срещу групата не започна в спецсъда и след закриването на институцията бе изпратено в Софийския градски съд.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

телец

Този ден е малко по-интелектуален за вас

Този ден е малко по-интелектуален за вас, с други думи -