Свързани новини

14.06.2010 17:29

Отличник закла баща си, докато спи

Видян 1840 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

17-годишно момче уби по особено жесток начин баща си в Пловдив. Кървавата драма се разиграла около 4 часа в неделя в апартамента им на ул. Димитър Талев № 65 в кв. Кючук Париж. Жулиен Петков и баща му Димитър непрекъснато се карали, а последният скандал между тях избухнал в събота вечерта. Момчето изчакало баща му да заспи и го нападнал с нож - ранил го неколкократно в областта на корема и шията, а после с тесла го ударил в главата. Малко след убийството тийнейджърът позвънил в полицията, за да каже, че е намерил баща си мъртъв. По непотвърдена информация ударите с нож са били над 30. Убиецът е задържан.


Според съседи и съученици на Жулиен той е добро момче и отличен ученик, получавал е дори стипендия за отличен успех, съобщи Дарик радио. Занимавал се е с футбол. Майка му живее и работи в Гърция.


Според съседи Жулиен бил добър и възпитан младеж. С баща му често са влизали в конфликт, като последния път е било за автомобил, който Жулиен е продал на свой приятел и не е взел цялата сума. Съседите разказват още, че бащата е искал да запише сина си във военно училище, но е чакал да навърши години.


Блокът, в който са живеели двамата, носи славата на „блок-убиец”. През последните 6-7 години в блока са станали 4 самоубийства. Младежи на 19-20 години са скачали от 10 -ия етаж.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

риби