08.10.2018 10:00

Отличиха сайта на България Ер като една от най-добрите уебстраници за услуги у нас

Видян 946 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Уебплатформата на „България Ер“ бе отличена като един от най-добрите сайтове за услуги у нас на тазгодишния конкурс „Сайт на годината“. Конкурсът се организира от „Фондация за активно развитие на уеб“и цели да докаже високия стандарт на уеб средата в България.


По време на официална церемония на 4 октомври бяха обявени и победителите във всички 10 категории. Сред тях е и сайтът на националния преовзвач www.air.bg, който спечели третото място в категорията „Сайт за услуги“. В същата категория се състезаваха общо 26 сайта, като първото и второто място бяха присъдени на Uchase.bgи Gombashop.bg.


Уебплатформата на авиокомпанията е разработена съвместно съсStudio X. През пролетта на 2018 година тя беше обновена изцяло, като новиятсайт разполага с много по-функционален и удобен интерфейс. Една от важните услуги, с които уебплатформата на „България Ер“ предлага, е възможността пътниците и близките им да получат информация за статусите на полетите си в реално време. На уебстраницата всеки може да научава и за всички актуални промоции на самолетни билети и директно да ги закупува.


Докато са на www.air.bg,потребителите също така могат да резервират с Booking.comхотел, вила или друго място за настаняване, където да отседнат по време на пътуването си. По този начин само чрез посещаване на сайта www.air.bgте могат да изпълнят целия цикъл при организирането на едно пътуване – резервация и купуване на самолетни билети, както и намиране на място за престой.


Сайтът разполага и с удобна респонсив мобилна версия, като предстои да се пусне и специално мобилно приложение.В процес на опитмизиране и редизайн е и резервационната система, с която авиокомпанията работи, което допълнително ще направи потребителското изжияване при използване на сайта още по-приятно. Този проект е на финалния си етап и се очаква да приключи съвсем скоро.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

стрелец