Свързани новини

01.02.2021 13:43

Отличие за Министерството на туризма за успешно сътрудничество

Видян 879 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова и Министерство на туризма бяха наградени с приз и грамота за успешно сътрудничество от Германско-Българската индустриално-търговска камара. Отличието е във връзка с развитието на здравния туризъм в България и при реализирането на съвместни проекти и инициативи за популяризиране на България като конкурентноспособна туристическа дестинация в Германия. Наградата бе връчена на вицепремиера Марияна Николова от д-р Митко Василев, главен управител на Германо-Българската индустриално-търговска камара.


„За мен е чест и удоволствие да получа от Вас тази грамота за добро партньорство”, заяви вицепремиерът Николова. Тя уточни, че в годините Министерството на туризма и Германо-Българска индустриално-търговска камара са постигнали отлично партньорство, което ще продължи да се развива възходящо и занапред.


По думите ѝ Германия традиционно е сред водещите търговско-икономически партньори на страната ни и попада в топ три на пазарите за входящ туризъм у нас.


„Страната ни е разпознаваема от германските гости като много добро място за почивка и активен отдих, с високо качество на услугите и разумни цени”, каза министър Николова.


Смятам, че съвместно постигнахме и голям успех с немските здравни каси, информира вицепремиерът. Според нея е важно да се продължи фокусът върху популяризирането на здравния туризъм в България, климатолечението и балнеопроцедурите.


„В тези времена трябва да работим и върху повишаване на имунитета и здравния статус на хората, а страната ни има какво да предложи в тази област”, каза още министърът на туризма.


От своя страна Митко Василев поздрави вицепремиера за усилията и резултатите, които постига.


„Това е признание от целия управителен съвет на камарата”, уточни Василев и допълни, че тази година освен традиционните Награди на германската икономика за 2020 г. има само една допълнителна грамота и тя е за Министерството на туризма.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Обстановката до голяма степен ще е непредсказуема

Обстановката до голяма степен ще е непредсказуема.