Свързани новини

06.06.2011 17:59

Откриха заклана българка в Малта

Видян 2916 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Разложен труп на българска гражданка беше намерен в най-малката страна-член на Европейския съюз - Малта. 38-годишната Ирена Абаджиева живеела в курортния град Кавра. Нейни съседи се оплакали от силна миризма, идваща от апартамента й и повикали хазяина, който намерил Абаджиева положена на дивана и завита с чаршаф, съобщава местният вестник Таймс ъф Малта.
Малко по-късно служителите на реда установили десетки промушвания с нож по трупа. Според следователите убийството е станало преди повече от седмица. Българката, която е работила като чистачка и живеела на адреса от ноември миналата година, е била видяна за последно миналата събота около 17 часа. Предварителното разследване сочи, че може би е живяла с чуждестранен гражданин. Все още не е потвърдено, но според полицейските източници, мъжът е бил турски гражданин. Ескпертите смятат, че убиецът най-вероятно е бил близък или поне познат на жертвата, защото почти не е имало следи от оказана съпротива, нито има доказателства за влизане с взлом.
Междувременно стана ясно, че започва процес срещу убиеца на българката Лора Николова в САЩ. 25-годишната жена бе застреляна от Джошуа Кевин Дръкър през април 2004 г. в Атланта. След седем дълги години на очакване убиецът най-после ще бъде изправен пред съда за жестокото престъпление. Роднините на Лора искат доживотен затвор за убиеца без право на помилване.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

овен

Важен ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните.