Свързани новини

29.09.2014 10:23

Oткриха трупа на мъжа, убил жена си с моторна резачка

Видян 1118 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вчера към обяд водолази от службата по Бедствия и аварии в Пазарджик извадиха трупа на 39-годишния Радко Мечов, който преди няколко дни буквално разчлени съпругата си с моторна резачка. Тялото бе открито в микроязовира над село Боримечково.


След повече от 20 часа търсене от общо 80 полицаи, жертвата – 29-годишната Силвия – бе намерена в събота в дере на около 2 километра от селото, нарязана с моторен трион.


Разчленените части на жената са били под вода и униформените трудно ги открили заради проливните дъждове, паднали през изминалите дни.  


Разследващи обясниха, че кървавата драма се е разиграла в четвъртък.


Според компетентно мнение, преди да убие жена си, Радко я привързал за дърво със синджир, който заключил с катинар. С резачката я е разполовил през корема и бутнал останките й в близкото дере. След като извършил бруталното убийство, мъжът се прибрал вкъщи, оставил пари на 14-годишния си син и му заръчал да се грижи за по-малкия си брат, тъй като той скоро няма да се върне.


Малко по-късно убиецът минал през местната кръчма, където си купил 200 грама мастика и се отправил към микроязовира над селото. Предполага се, че се е удавил още късно вечерта в четвъртък.


Близки до почерненото семейство разказаха, че причина за драмата станала ревността на Радко, която била породена от това, че младата жена се забавлявала на сватба, на която били поканени. В злополучния четвъртък умопомраченият мъж я накарал да отидат за дърва в близката гора, където е извършено и жестокото убийство.


В момента по тялото на удавника работят криминалисти от Областната полицейска дирекция в Пазарджик.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

везни