Свързани новини

31.05.2021 17:37

Отказвам субсидията: Хаджигенов

Видян 1379 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„Въпреки тоталната липса на пари, реших да не ползвам полагащата ми се субсидия”, заяви адвокат Николай Хаджигенов от Отровното Трио.
 „Очевидно субсидията е цел за зверски пазарлъци за по-голямо и мазничко парче от нея, разбирано незнайно защо, като „кюфте“? Е, ние новите политици идваме за да дадем, не да вземем”, посочи той.  Хаджигенов обаче настоява, че париите трябва да бъдат финансирани именно по този начин.
„В 45-то НС гласувах против предложението за намаляване на субсидията на 1 лев, т.к. ние гражданите от Мутри/ГЕРБ вън! не разполагаме със собствена телевизия, олигарси, пари и прочие екстри, жизнено нужни на всеки един политически проект. Всъщност, дотолкова нищо не става без много пари, че големите партии теглят кредити срещу субсидията за кампания от години. Само ГЕРБ я влагат във банка, за да им стои за старини.
 Голият популизъм е вреден, а целта на субсидията е да предостави средства за развитие на политическите субекти за да не формират зависимости”, заключи той. Цялата група на Изправи се.бг. върна парите на данъкоплатците на среща на Мая Манолова с министъра на правосъдието Я. Стоилов.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Четвъртият закон на г-жа Паркинсон гласи: 31.05.2021 18:42

    "Смяната на еднa туземна на чичо Сам колониална администрация с друга още по-туземна и пак на чичо Сам колониална администрация не води до очакваната промяна."

  • 001 Черепът Божков е щедър платец 31.05.2021 18:39

    Коалиция "Росенец" (Слави, Мая, Христо и ДПС) триумфално въведоха масово гласуване в Турция...ДПС със 700000 гласа? В новия избирателен кодекс има правописни грешки. http://www.komentari.com/2021/05/blog-post_5.html#more Очевидно 11 години герберизъм и безкнижие, са заразили и опозицията. И тя е написала следното. Това е официален текст в закон! Глупостта триумфира и след Винету... https://1.bp.blogspot.com/-yAHw_snaTEA/YJKmFz97UbI/AAAAAAAAakk/573zUaZjXHEPMFdyzSHetYFk9TwVn--TQCLcBGAsYHQ/w640-h450/pravop-greshki.jpg

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

рак