“От Освобождението на България от турско робство насам не е теглен толкова голям външен дълг колкото с идването на Промяната”, заяви шефът на енергийната комисия и Делян Добрев пред участниците н Националната зимна академия на младежкия ГЕРБ в Сливен. „Със заеми никой не е станал богат. Това не е устойчива политика, защото когато теглиш дълг, той се плаща от твоите деца и внуци", подчерта той.

Свързани новини

04.12.2023 10:02

От турско не е теглен такъв дълг: Добрев

Видян 579 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


“От Освобождението на България от турско робство насам не е теглен толкова голям външен дълг колкото с идването на Промяната”, заяви шефът на енергийната комисия и Делян Добрев пред участниците на Националната зимна академия на младежкия ГЕРБ в Сливен. „Със заеми никой не е станал богат. Това не е устойчива политика, защото когато теглиш дълг, той се плаща от твоите деца и внуци", подчерта той.


Според него не е имало необходимост от чак такива заеми и причината в момента икономисти от ДБ да приказват, че това било много хубаво е, че просто се хипнотизирали от Асен Василев. "Вие знаете как той не мига като говори. Ще трябва на тези колеги да им леем куршум, защото такава масова хипноза не е имало досега в НС", каза Добрев пред младежите от ГЕРБ. „Ще им препоръчам да не гледат Асен в очите", каза  той.


“Ние подкрепяме правителството, но по два въпроса аз съм против. Няма да подкрепя бюджета и смятам, че няма нищо евроатлантическо в това да подкрепяме Лукойл и да купуваме толкова голямо количество руски петрол”, каза още Добрев.


Той подчерта, че при ГЕРБ, в България са внасяни по о 15 млн. барела руски нефт годишно. Сега по 45 млн. за 1 г. "Превърнахме се в четвъртия купувач на руски петрол в света. Едва 40% от горивото се продава на у нас. При ГЕРБ 50% от нефта беше руски, 50% неруски. Сега е 100% руски. Сега евроатлантиците от ПП купуват 3 пъти повече", заяви още той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

рак