Отдавна знам, че от Продължаваме Промяната – Демократична България ще поискат оставката на вътрешния министър Калин Стоянов

Свързани новини

17.11.2023 10:45

От ППДБ искат оставката на К. Стоянов, защото не е работил за тях на изборите: Пеевски

Видян 2108 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Имаме сведения, че е бил притискан от тях”, добави той

Отдавна знам, че от Продължаваме Промяната – Демократична България ще поискат оставката на вътрешния министър Калин Стоянов. Имаме сведения, че е бил притискан от тях на изборите да работи в полза на ППДБ. Разбрах от хора от екипа му, че не го е направил и затова му искат оставката. Това коментира председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

„На човек, който не се бъркаше в изборите, и МВР си свърши работата – абсурд да му искаме оставката”, допълни той.

На въпрос за съдбата на кабинета, Пеевски отговори: „Нека да видим какво ще осмислят. Ако ППДБ са с Възраждане и БСП и са си една коалиция – да си гласуват, каквото искат. Като гледам Варна и проектът, който се готви в София – те са заедно. Няма нищо срамно да си го кажат”, настоя председателят на ПГ на ДПС.

„Вчера Костадин Костадинов каза, че има сватба и те са булката. И каза, че ни бил взел булката. Не съм смятал, че сме взимали тази булка – халал да му е! Да си я взима!”, добави Пеевски.

„Надявам се колегите тази вечер да прочетат знаците и да не развалят евроатлантическото парламентарно мнозинство”. Този призив към ППДБ отправи в четвъртък Пеевски. Каква е равносметката днес, той уточни: „Смятам, че тези хора не могат да четат нищо”.

Казусът Лукойл

„Филмът с Лукойл така или иначе ще свърши. Ние днес подаваме сигнали за разследване. Нарушени са санкциите, ще има арести със сигурност – в това съм убеден. Ако има прокуратура и служби, които да си свършат работата. Ние ще сигнализираме с неоспорими данни”, подчерта председателят на ПГ на ДПС.

Пеевски коментира, че ако отговорните институции не са подвластни на ППДБ и на правителство, ще си свършат работата. Ако това обаче не се случело и при наличие на неоспорими данни, вече щели да се искат оставки навсякъде.

Безредиците в София на протеста

Пеевски е категоричен, че кметът на София Васил Терзиев е „абсолютно виновен”, както и министърът на спорта. „Тези ултраси бяха супер агресивни. Полицаите какво трябваше да правят в този момент – да се оставят да ги пребият, да ги убият? Целеха с камъни, искаха да пребиват полицаи и можеха да ги убият. Твърдо заставам зад действията на момчетата от МВР. Или ще има държава, или няма да има. Не може да има такива безредици, които се инициират от държавата. Кметът на София и спортният министър са виновни”, подчерта той.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

везни