Свързани новини

12.06.2020 11:17

От Градус тръгнал вирусът в Сливен, Нова и Стара Загора

Видян 4099 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-големият производител на птиче месо в България вече е тествал всички работещи в производствената си линия в Стара Загора и продължава да изследва служителите си в страната, най-сетне признаха официално от дружеството на братята от Панагюрище Иван и Лука Ангелови, видя Narod.bg.

Интересното е, че в частната им болница в Сливен МБАЛ „Хаджи Димитър” също има бум на епидемията – 20 лекари, медицински сестри и санитари са дали положителен резултат на PCR-тестовете за коронавирус, обясниха от областния кризисен щаб. От щаба уточняват, че от получените резултати общо 71% са заразените медици.
До момента от изследваните 427 души с положителни проби са 23 служители на „Градус”. Двама от тях са настанени в болница, а 21 са карантинирани. Работниците, при които е установено наличие на вируса, са изолирани, а производственият процес продължава при изключително високи мерки за дезинфекция и контрол, спрямо предписанията на Световната здравна организация, Организацията на ООН по прехрана и земеделие (FAO) и Световната агенция за хранителни стандарти (FSA), бързат да се застраховат от дружеството от обръча на Бойко Борисов.

Всички 1730 души, работещи в „Градус“, се изследват както с бързи, така и с PCR тестове, като компанията изцяло поема разходите за изследванията, уверяват от „Градус”.

Narod.bg вече разкри, че монополистът в производството на пилешко месо е особено близък освен до Бойко Борисов, и до земеделския министър Десислава Танева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 12.06.2020 14:57

    Сега в любимия супер Билла на ДС-Ванче караПраси с многото терзаси на топлата витрина ще се появат всякакви пилешки продуки с "намаление"! Юруш народе на КоВид-19 евтинията!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв