Хирон ще осигури на по-духовните от нас силата да оцелеят в тази специална операция, приключваща с пика на междузвездните войни на 20 декември. Навръх Игнажден - деня, по който се познава идната година. Хирон ще ни спасява 3 дни по-дълго, досами Бъдни вечер

Свързани новини

19.07.2022 15:16

От днес до Коледа болката се превръща в сила с Хирон

Видян 2035 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


От 19 юли до 23 декември, благодарение на ретроградното движение на астероида Хирон, който е отговорен за емоциите, чувствата, тревогите ни, които понатрупахме в излишък през последните месеци, че и 2 години, ще имаме възможност да излекуваме болките и да ги превърнем в нови сили.


Единствената не-планета, която има значение в астрологията, ще "шета" между сблъскващите се титани Сатурн и Уран, за които вчера писахме, че започнаха своята война на статуквото/стабилността срещу промяната/предизвикателството, която ще се отрази всякак на всеки от нас. Хирон ще осигури на по-духовните от нас силата да оцелеят в тази специална операция, приключваща с пика на междузвездните войни на 20 декември. Навръх Игнажден - деня, по който се познава идната година. Хирон ще ни спасява 3 дни по-дълго, досами Бъдни вечер.

Той е лек и утеха за онези, които вярват, че именно през раните ни прониква светлината на по-доброто, което неизменно идва, очаква ни отвъд отчаянието и несбъднатите надежди и мечти. Както гласи мъдростта ни на деня: "Ако човек има истински чисто сърце, накрая ще победи". Което трябва да помним, да искаме. И в което вярваме.

Астероидът - спасител е най-силен в Овен, което е знакът на упоритостта, смелостта, увереността. Идеята е да се освободим от миналото, от грешките, от неясните и недобрите връзки от всякакъв вид и характер, за да не ни задържат и да не ни гнетят, да не ни ограничават и да не ни пречат да растем. А растежът е свързан с болка, няма как, усещали сме го и физически от падането на млечните зъби до поникването на мъдреците.

Добре е, че астролозите ни обещават спасение накрая, а те този филм са го гледали всеки път, когато Хирон е минавал през тази своя фаза, докато ние не сме знаели какво ни се случва и сме се вайкали. При това победата ни ще дойде баш в наверечието на Коледа - раждането на светлината насред мрака. Наистина нещата се подреждат сами в перфектен ред.

Хирон помага да разберем истински и дълбоко, че онова, което приемаме като лошо в живота всъщност е урок, който ни се дава, за да се спасим от някой или от нещо, което не е за нас. Тоест, всяко зло е за добро. Наистина.

Без болка, тъга, тревога, как бихме могли да оценим по достойнство идващите след това победи и радости?! Както казват спортистите: "Без болка няма победа".

В този цикъл, особено в началото му - очаквания турболентен период от 25 юли до 16 август, плюс - минус 5 дни, не се страхувайте да мислите за негативите от миналото - онези неприятни хора, отношения, моменти, истории, събития, периоди от живота, които оценяваме за себе си като болезнени. Спокойно ги означете, сиреч - направете ги символи на онова, което си отива. Не ги наричайте "злини", а им сложете в съзнанието си етикета "опит". Защото те точно това и представляват. А какво правим с опита - другото име на своите грешки? Ако сме умни или поне, ако сме хитри, използваме ги не като възглавница, над която да роним сълзи, а като учебник кое НЕ трябва повече да бъде така.

Това вече се нарича мотивация. За някого бързичко - след 10 - 20 август, за другиго - бавно и полека - чак до Коледа, това ще донесе със сигурност по-добри дни. Или, с други думи, сбъднати за добро мечти, които можем спокойно да наричаме и чути&отговорени молитви.


Наталия Каменова


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.