Свързани новини

12.03.2021 13:54

От БСП искат извънредно заседание за решаване на проблемите с ваксините

Видян 2125 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Правителството дължи отговори - БСП сме готови по всяко време да участваме в извънредно заседание на парламента за решаване на проблемите с ваксините. Това каза проф. Георги Михайлов от БСП по време на пресконференция, предаде Фокус.


"Причината да се видим днес в този неприятен ден за цялата нация е, че българското правителство дължи отговор на своята нация за това, че с действията си за съжаление поставя на карта здравето, спокойствието и бъдещето на българските граждани и със своите разнопосочни послания срутва доверието на всеки български гражданин в неговия най-голям партньор - държавата. Във връзка с това не само БСП, а всички граждни имат правото да получат отговор на следните, кратки, но много важни четири въпроса", каза проф. Михайлов.


Той отбеляза, че дни наред целият Европейски съвет съвсем открито и добронамерено се занимава със странични реакции на една ваксина. Кандидатът за депутат попита защо днес по обяд министър-председателят е трябвало да спре ваксината. "След като сутринта официални представители на Оперативния щаб не можеха да дадат никакъв смислен отговор нито за проблемите, нито за дискусиите, които се движат около нея. Всичко дойде пред очите на цялата нация, внезапно в 12 часа. На второ място, шумно рекламираната ваксинационна платформа, която беше въведена в България по репортажи от българските национални телевизии изпраща български граждани на несъществуващи ваксинационни пунктове", заяви още проф. Миахйлов.


Според него на третия въпрос, на който трябва да отговори правителството е защо има разлика в пъти между едни и други ваксини. По думите му други държава имат в пъти повече ваксинирани, защото са провели правилно планиране на видовете и количествата ваксини.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец