Свързани новини

08.08.2021 14:08

Оставам в политическия живот на страната: Кирил Петков

Видян 1644 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Да, пука ни за България. Не, няма да изчезнем сега по бизнесите си. Ще си ги управляваме, но всеки от нас в момента има доста голяма енергия да бъде част от продължителната промяна на България. Със сигурност ще бъдем активни. Това коментира в ефира на БНР служебният министър на икономиката Кирил Петков.


"Оставаме изцяло в политическия живот на страната с една-единствена цел – България има много по-голям потенциал", заяви Петков.


Запитан смята ли да продължи кариерата си като политик, Петков посочи:


„Оттук нататък, под една или друга форма ще следим нещата как се случват, за разлика от преди, когато просто протестирахме. Събрахме знание и това знание ще го използваме под една или друга форма, за да бъдем гарант по някакъв начин.“


„С някои от министрите се чувстваме вече като част от един екип“, отбеляза той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 08.08.2021 18:46

    СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ ЗА РЕДОВНО, ИТН ДА ДУХАТ ТАПЕТИ КАКТО Е КАЗАЛО ЧИЧОВОТО, НИЩО НЕ СТАВА ОТ ЧАЛГАРИ ДОКАЗА СЕ, ЖАЛКО ЗА ПРОПИЛЯНОТО ВРЕМЕ В ЧАКАНЕ НЕЩО ДА НАПРАВИ ЖАЛКАТА ЧАЛГАРИЯ С РАЗПРАНИТЕ ДЪНКИ, ДА СИ СЪБИРА УЧИНДОЛСКИЯ СГАНТА ЧАЛГАРСКА И ДА СЕ ОМИТАТ ОТ ПОЛИТИКАТА, ДА ХОДЯТ ДА МУЧАТ ИЗ СТАДИОНИТЕ И БЕЗ ТОВА СА ПРАЗНИ, ДА ГИ НАПЪЛНЯТ С ПРОСТАЦИ И ДА СЕ РАДВАТ НА ИДИОТИЯТА СИ ! ВЕРНО Е,ЧЕ ИТН ЗАВИСЯТ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО ИЗГЛЕЖДА НА ПЕЕВСКИ, ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ СКОРО ! ДА СТАВАМЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ОТ НС СЪС ЗАВИСИМОСТИ НЯМАМЕ НИКАКВА НУЖДА, С ПРЕЗИДЕНТ ПОНЕ ЩЕ ЗНАЕМ КОЙ Е ВИНОВЕН, А С 240 ИЗМАМНИКА НЕ ЗНАЕМ КОЙ НА КОЯ МАФИЯ СЛУГУВА !

  • 001 Anonimen 08.08.2021 17:12

    златен човек,си ти,дерзай да изринете кредците от софрата,но и да ги докарате да върнат всичко многото лапнати милиарди без да са дали нещо,без да са свършили работа /от ГЕРБ/-проклети да са/

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

лъв