Свързани новини

28.08.2023 10:32

Остава ли PokerStars платформа за покер №1 в България

Видян 2448 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ако си спомняте края на 2008-2010 г. то със сигурност сте попаднали на много реклами за покер. Точно тогава операторът Покер Старс разширяваше своята дейност и се стремеше да създаде една глобална аудитория от покер играчи, при това не само професионалисти, но всички, които искаха да опитат късмета си и да тестват уменията си с профилирани играчи от цял свят. За мнозина тази идея се струваше малко странна и дори изненадваща, но анализаторите наблюдават по-висока конкуренция към този момент и са готови да говорят за предпочитания.


След като брандът навлезе в България, става особено лесно да проследим и неговото развитие през последните няколко години. Логично е, че всеки един оператор се постара да намери начин да интегрира покера в своята система, а някои от най-старите брандове в Европа вече дори предлагат най-различни видове турнири и други опции, с които един човек да направи своята игра и да вземе възможно най-доброто, а някои оператори дори организират такива само за локални играчи, например само за български почитатели.


Влиянието на промоционалните оферти, включително и казина с 5лв бонус без депозит , е точно такъв фактор, но няма как да не открием, че точно този оператор започна да добавя и ротативки в своята платформа, за да изравни силите, все пак покерът е забавна и интересна игра, но не всеки е готов за нея. Подчертаваме, че често може и да не открием дори един играч, който да се води към покер вселената на този оператор, но пък е разглеждал предложенията и игрите, които са налични. Следователно ако има само една игра, профилирането на платформата не може да се разглежда като успешно.


Операторът промени това, но тук идва и големият въпрос: можем ли да кажем, че това е оператор, който продължава да има пълната популярност? Отговорът е колеблив и има няколко разумни причини. В момента имаме няколко онлайн казина, които имат отделна секция за покер, те разполагат и с отделно приложение, което практически ни дава доста широк спектър за забавление.


Има и разлика между този оператор и всички останали. Неговата популярност винаги ще го позиционира на първо място, все пак тук се случиха доста иновации и ако го наблюдаваме като покер платформа, лесно ще забележим, че някои от най-добрите играчи винаги са избирали този бранд за партньорство. Тук се родиха милионери, тук се създадоха легенди и много от феновете имаха директен достъп до тях. Освен това ще открием, че винаги има билети за турнири – иновация, която другите въведоха много по-късно. Една особена страна на нещата беше, че точно този бранд се превърна в трамплин за професионална кариера, но сега просто има по-сериозна конкуренция.


От всичко това печелят най-много самите клиенти, които винаги търсят най-добрите условия, а в този ред на мисли даваме и отговора: този оператор е успешен, но и адаптивен, за да запази своите челни позиции.


Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. Запомнете, че покерът е особена игра и изисква много опит, за да се превърне в единствен източник на доходи. Професионалната кариера не е за всеки и ако не ни вярвате, попитайте един професионалист колко точно е изгубил, преди да започне да печели. Играйте отговорно и се забавлявайте.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

телец