Още шестима членове на Националния съвет на БСП се присъединиха към позицията на 49-те "Да спасим БСП и социалистическата идея.

Свързани новини

25.03.2024 11:25

Още шестима се присъединиха към позицията на 49-те членове на Националния съвет на БСП

Видян 646 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Още шестима членове на Националния съвет на БСП се присъединиха към позицията на 49-те "Да спасим БСП и социалистическата идея!". Сред тях са и двама кметове - Донка Михайлова на Троян и Йордан Младенов - на Пещера. Освен тях днес позицията подкрепиха още Светла Бъчварова от Търговище и Росен Миланов, Диана Ласонина и Добрин Данев от Русе. Така броят на членовете на Националния съвет, които подкрепят позицията вече е 55.
 
"Трябва да кажем: НЕ на политиката, която компрометира социалистическата идея и унищожава авторитета на Партията! Категорично да се противопоставим на опитите за трети противоуставен мандат на Корнелия Нинова! Само с ново ръководство на БСП и с активните усилия на общинските организации ще изпълним отговорната политическа цел – запазване на социалистическата идея и единение на лявото политическо пространство в България!

Предстоят ни избори - Европейски, а може би и за Народно събрание, които са последният шанс за БСП да покаже, че е алтернативата на пагубната политика на управляващата "сглобка"! Време е за спасяване на БСП!", заявяват 55-те членове на Националния съвет на БСП в позицията си.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

водолей