Става дума за Венеция Ангова - депутат от столицата и съпруга й Николай Ангов, който макар и деятел на подкрепящата Васил Терзиев Визия за София, финансирана от Столичната община при ГЕРБ с милиони лева - последният от тях - безследно изчезнал, влезе от Пловдив

Свързани новини

20.07.2023 16:04

Още едно депутатско семейство в ППДБ, всеядно е, защото "носи песента в сърцето си", обяснява официално сайтът на Промяната

Видян 3002 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 4.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Освен двойката Белобрадова - Пандов, в проевропейската група на ППДБ шуробаджанащината, наричана в ЕС "непотизъм", има и друга фамилия. Става дума за Венеция Ангова - депутат от столицата и съпруга й Николай Ангов, който макар и деятел на подкрепящата Васил Терзиев Визия за София, финансирана от Столичната община при ГЕРБ с милиони лева - последният от тях - безследно изчезнал, влезе от Пловдив. Двамата бяха съвместно народни представители в минал парламент. Николай, като визионер, обаче направи сензационно определение за важен вододел на кабинета Петков - Нинова, при който депутастваше, заедно със съпругата си:

"100 дни - сто лъжи"

След като от трибуната на НС изрече тези слова, той остана извън парламента при изборите с дадената му отчайваща 8-а кандидатска позиция в листата. За разлика от Белобрадови, които за пореден път се намърдаха с преференции, Ангови явно не са така богати и чевръсти да  го сторят.

Но забавата не спира, защото всекидневно не особено медийно грамотната Венеция Ангова е принудена да се явява по различни телевизии като действнащ депутат и дори зам.-председател на ПГ на ППДБ, за да оправдава необяснимите решения на "некоалицията". Всъщност как коалицията не е коалиция е най-лесният от въпросите, които й задават, а тя не може да им отговори.

Оказва се, че 33-годишната дама, която има толкова следдипломни квалификации след УНСС, че явно е учила буквално до преди да влезе в парламента, коментира от Конституцията през танкове и самолети, ядрени реактори и гориво, зърно, та до катастрофални оценки на матурите след 1,5 г. управление на образованието от сегашния премиер Денков, който използва министерстването си в МОН, за да се самопроизведе академик и да вземе от това над 7000 лв. месечна доживотна рента.

Ще попитате как едно момиче със скромни и недоказани в реалния живот възможности може да бъде вещо в толкова неща едновременно, докато групата му вече 12 пъти си даде 10-дневен срок най-накрая да представи прословутия си конституционен проект, заради който се прегърна с ДПС и ГЕРБ и се превърна в Статукво? Венеция, незнайно на каква база е представена в сайта на Продължаваме промяната, написан като лексикон на осмокласничка, като: "икономист с афинитет към стратегическото планиране и проектното управление, привърженик на предприемачеството".  Нещо като нищо на света, както ще разбере всеки внимателен читател. По-забавното определение, което може би дава ключа към разбирането на всеядността на Венеция е описанието от официалния сайт на ПП: " носи песента в сърцето си". Само, дето не ни казват коя е песента....


Наши читатели веднага алармираха в първите минути след публикуването на статията, че Венеция носи песента, особено след като се пробва в Гласът на България.Явно, който не успее на кастингите за певци, е достатъчно годен за кастиране като политик по критериите на ПП.


А името на депутатката не идвало от названието на италианския град на романтиката и любовта, уточнявала тя, а от нейния чичо Венеций. Га че ли той е кръстен на нещо друго...Стратегическо планиране, както се досещате.  


Радостина Тонева


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева