Свързани новини

15.09.2017 12:26

Още един пребит от Лазар Влайков

Видян 1515 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Бившият председател на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков е пребил още един мъж преди 3 г. и не е наказан за действията си.


Това съобщиха пред bTV родителите на пребития Йордан и Лидия Бончеви.


Влайков е под домашен арест с обвинение, че не е взел необходимите мерки за сигурност и така е допринесъл с неговия пистолет да бъде убит 47-годишният ресторантьор Наско Тонкев от село Виноградец.


Йордан Бончев разказа, че синът му влязъл в конфликт със служителка във винарна на Влайков, която обидил, псувайки – нея и самия Влайков. След това обаче Влайков му се обадил по телефона, за да се „разберат”, а после отишъл с джипа си към къщата му, където имало конфликт между двамата– но само вербален. Въпреки че Влайков отправил към сина му заплахи – да му почерни живота или дори живот въобще да няма, двамата стигнали до извинение, стиснали си ръцете и дори отишли заедно до центъра на селото.


Конфликтът обаче не спира тук – за Нова година синът на Бончеви пристига със семейството си в келото, където е поканен от кума си да отиде в обувен цех, където се играело на карти. Там бил и Лазар Влайков, който като видял, че мъжът идва, се нахвърлил към него с думите: „Прасе, откога те чакам!” и двамата влезли в ръкопашен бой, при който Влайков бил повален на земята.


В този момент двама от мъжете с него обаче бутнали и сина на Йордан Бончев на земята, Лазар Влайков успял да се отскубне и да вземе бутилка от уиски, която счупил в главата на своя опонент, докато двама души го държали. След това продължил да го удря и мушка със счупената бутилка по лицето и цялото тяло.


На въпрос защо не са се опитали да осъдят вече бившия шеф на Общинския съвет в Септември за нападението, Йордан Бончев заяви, че такива постъпления са били направени, но „въпросният човек се оказа общински съветник и зад гърба му стоеше прокурорче от село Церово”.


Познат юрист на семейство пък им казал, че срещу Влайков имало и други дела, но са прекратени - по простата причина, че има „чадър” над него.


Преди дни бившата общинска съветничка от Септември Дора Пачева също разказа, че синът ѝ е бил пребит от Лазар Влайков през 2008 г.


„Бил го е лично Влайков с още един, който не разбрахме кой е. Тогава Бойко Борисов махна Влайков от ГЕРБ и държавата започна да го съди, но делото се въргаля 3 години и го прекратиха, като изкараха, че синът ми е виновен - бил го предизвикал. Синът ми опра пешкира, а господинът излезе чист“, каза още жената.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

стрелец

Докато се занимавате с финансови въпроси

Докато се занимавате с финансови въпроси и грижи за