17.06.2022 10:06

Още един депутат от „Има такъв народ” се отцепи от парламентарната група

Видян 1728 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Срам ме е, че вчера гласувахме заедно със статуквото. Това обяви Кирил Симеонов, депутат от ПГ на "Има такъв народ" от парламентарната трибуна. Малко след това той потвърди в кулоарите, че напуска групата на ИТН.



"Когато се видях със Слави Трифонов, той ме попита за какво съм в политиката. Аз му казах, че съм тук, за да се борим против статуквото. Вчера ние гласувахме с това статукво и мен ме е срам от това нещо", заяви Симеонов. Той става шестия депутат, напуснал групата на ИТН.



"Години наред съм опонирал на ГЕРБ във Варна и съм длъжен да го заявя, защото когато довечера се прибера при децата си, аз трябва да мога да ги погледна в очите", обясни още Кирил Симеонов. Думите му бяха последвани от бурни аплодисменти в залата, а част от бившите му вече съпартийците го посрещнаха с прегръдки.



Симеонов отказа да каже как ще гласува при вота на недоверие. Тъй като по думите му в момента му е "много емоционално".




"Никакви пари не съм взимал, никакви обещания не съм получавал. Аз съм лоялен човек, не ми беше лесно да взема това решение. Не съм спал, излязох на улицата и едно момче се разплака пред мен. Г-н Каримански ми каза да послушам сърцето си. И аз така направих. Няма натиск срещу мен, но не съм се записал да гласувам с ГЕРБ и ДПС", заяви още Кирил Симеонов.




В началото на тази седмица петима депутати от "Има такъв народ" се отцепиха от групата, след като обявиха несъгласие с напускането на коалицията и вътрешнопартийната политика, водена от лидера Слави Трифонов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 кретени на народна хранилка 18.06.2022 11:00

    Напусналите партията си депутати, трябва да напуснат и НС, а не под формата на независими да произвеждат и налагат купуване на депутати с милиони не знайно от къде цапцаросани. Корупцията, както винаги е по върховете на властта и до сега не е санкционирана

  • 002 Anonimen 18.06.2022 09:35

    Жалкото биг брадърче мъчително се гърчеше със самодейна артистичност в опита да оправдае сполучливото си купуване на тройно по-голяма цена от предишните ахмаци. Което не се купува с пари, се купува с много пари, и този случайник го доказа, евала!!!

  • 001 Eвроидиот от кочината 17.06.2022 11:09

    Ало, сценаристите на ПП - тата и другите подобни в българския Биг Брадър, съвсем на сапунка го обърнахте!!! То не бяха сълзи и сополи, то не бяха разбити сърца и годежи, айде малко по - сериозно, моля ви се! Все пак това е кочина номер едно в Булгаристан !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв