Свързани новини

06.03.2014 14:10

Още 30 лв помощ за социално слаби в София

Видян 1128 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кампанията за отпускане на социална помощ от 30 лева влезе в ход вчера, съобщи Агенцията за социално подпомагане. Сумата се отпуска еднократно на няколко групи без да е необходимо желаещите да подават молби за това. От финансовата подкрепа могат да се възползват лица и семейства, получили целева помощ за отопление за отоплителен сезон 2013/2014 г, както и такива, които са подали молба, но са получили отказ поради по-висок доход – в случай, че разликата между диференцирания доход и техния не надвишава 10 лева. Тези, на които е била отказана енергийна помощ за отопление за 2013/2014 г. поради непълна 6-месечна регистрация в дирекция Бюро по труда, също имат право на  социалните 30 лв. Единственото условие е те все още да са регистрирани към бюрото.


 До 31 март 2014 г. дирекциите на Социално подпомагане ще приемат молби от лица и семейства, които не са подавали молба-декларация за отпускане на помощ за отопление за сезон 2013/2014 г., но отговарят на условията за нея. В молба-декларацията лицата или семействата сами декларират доходите си за 6 последователни месеца в периода между 1 януари 2013 г. и 30 септември.2013 г., въз основа на които се определя средномесечният доход.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката