Борисов на среща с ГЕРБ в София

Свързани новини

09.01.2024 11:16

Опонентите ни се показват като слаби управленци: Борисов

Видян 559 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бойко Борисов проведе първата работна среща за 2024 година с народните представители, общинските съветници и районните ръководители на ГЕРБ в София. Специален гост на събранието беше вицепремиерът на Република България и министър на външните работи Мария Габриел.


По време на заседанието дългогодишният кмет на София Йорданка Фандъкова и областният координатор на ГЕРБ Даниела Райчева разясниха какви са краткосрочните и дългосрочните цели на партията в столицата през следващите няколко месеца. Основните задачи бяха поставени на районните координатори, които ще бъдат постоянно на терен, за да следят отблизо проблемите на кварталите и да сигнализират за нередности.


Беше обявено, че народните представители и общинските съветници ще провеждат редовни приемни за граждани в 24-те района на София, които ще бъдат публикувани предварително в публичното пространство. На тези открити приемни ще бъдат поканени всички желаещи, които искат да подадат сигнал срещу местното управление и/или имат препоръки към представителите на партията.


„Създадох партията, за да бъдем гласа на хората – незабавно трябва да възстановим постоянната комуникация с жителите на София на ниво райони“, подчерта Бойко Борисов.
По време на срещата лидерът на ГЕРБ обяви какви са основните приоритети за партията в София с оглед предстоящите избори за Европейски парламент, които ще се проведат през юни тази година. Той обясни и какви са особеностите на предстоящата през месец март ротация в кабинета „Денков-Габриел“.


Борисов беше категоричен, че кадрите на ГЕРБ, които участват в управлението на страната, трябва да са изключително образовани и добре подготвени, за да не правят същите грешки като опонентите им в столицата.   


“Всички виждаме, че най-гръмогласните ни критици в София са изключително слаби управленци“, заяви още Бойко Борисов.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

водолей