Свързани новини

27.04.2009 16:57

Опит за дискредитация на новоизградения магистрален водопровод в Ямбол

Видян 2045 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Продължават опитите да бъде дискредитиран новоизградения магистрален водопровод в Ямбол, заяви по време на редовния брифинг кметът на общината Георги Славов, съобщиха от пресцентъра на ямболската община, цитирани от БГНЕС.


Славов се аргументира с разпространената дезинформация, че ВиК аварията до кръговото движение на бул. Д. Благоев и ул. Янко Сакъзов от края на миналата седмица е на новия магистрален водопровод. Всъщност аварирал стар водопровод в близост до новоизградения остави голяма част от централната градска част без вода. В продължение на няколко часа диспечерите от ВиК дружеството са давали информация, че аварията е на новия водопровод, а не на стария. Лично зам.-кметът Иван Кърцъков е проверил този сигнал, след като е уведомен за него. На телефонното му обаждане дежурният служител на дружеството отговорил, че аварията е на новото съоръжение. Зам.-кметът направил забележка на диспечера, че става въпрос за стария водопровод и че информацията, която се подава не е коректна. От управителя на ВиК дружеството е поискано да се извини на гражданите за дезинформацията. Тъй като няма такова извинение официално, нека аз се извиня от негово име, че гражданите бяха заблудени, повече от половин ден, каза градоначалникът пред медиите. Дали тази заблуда е съзнателно или несъзнателно не е от толкова голямо значение, защото това си беше чиста проба дезинформация, допълни Георги Славов. Вследствие на аварията са разкопани части от зелената тревна площ и от асфалта на рехабилитирания преди няколко месеца булевард. Това е показателно какво щеше да се случи, ако не бяхме изградили новия магистрален водопровод по ул. "Ген. Заимов” и "Граф Игнатиев”, коментира още кметът на Ямбол. Според него вероятно вече щяха да са започнали изкопни работи на асфалта, за да се отремонтира поредната ВиК авария.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

овен

Важен ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните.