Свързани новини

23.08.2016 12:37

Окончателно: Оставиха Мейзер в ареста, тя твърди, че е невинна

Видян 2010 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

          Обвинената за убийството на съпруга си Анита Желева - Мейзер остава окончателно в ареста, реши Варненският апелативен съд.


Магистратите решиха, че има реална опасност 52-годишната жена да се укрие или да извърши друго престъпление, съобщи Нова телевизия.


Първото твърдение бе мотивирано от това, че тя има и американско гражданство и е пътувала многократно по целия свят. Въпреки, че пред съда беше представен и US паспортът на Желева, което според защитата е доказателство, че тя няма намерение да се укрива от правоохранителните органи.


Второто е свързано с обвинението на прокуратурата, че е предложила подкуп от 30 000 евро на полицаите след смъртта на мъжа й - културиста Николай Димов. Магистратите считат, че има реална опасност Желева да се опита да подбуди свидетели към лъжесвидетелстване.


Роднините на убития 40-годишен мъж приеха решението за оставането на Анета в ареста с аплодисменти.


В същото време обвинената за убийството се разплака в съдебната зала, заявявайки, че е невинна, иска да остане в България и няма да бяга, защото иска да докаже на всички, че не е убила Николай.


„Има въздействие от страна на сестра му (Милена Димова - б.р.), която е общински съветник и тя е с такива сериозни връзки и ме мачка по най-долен начин. Искам да умра достойно. Не искам да ме мачкат, защото имайки подобна намеса, аз не мога да се боря срещу цял народ", заяви Мейзер, цитирана от сайта "Петел".


Тя е с обвинение за убийство по непредпазливост, за което може да получи от 2 до 8 години затвор, а по обвинението за предложения подкуп - до 10 години лишаване от свобода.


Миналата седмица защита на Анита Мейзер заяви, че Димов е починал, докато се опитвал да докаже, че може да скъса с мускули "свинската опашка", вързана около врата му, съобщи Дир.бг.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

водолей