Свързани новини

25.07.2013 11:00

Окървавихте столицата, каква е тази нервна система?

Видян 943 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пореден призив за предсрочни избори отправи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, този път от парламентарната трибуна. Той настоя за категорична оставка на кабинета „Орешарски“.


„През февруари вие ни призовавахте да си отидем. И ние си отидохме, подадохме оставка и върнахме властта на народа. Сега вие окървавихте столицата“, ядоса се Борисов. Аз съм убеден, че ако вие не чуете това, което казват хората, ще вкарате държавата в тежка ситуация, допълни Борисов.


Думите му дойдоха на фона на сблъсъците онзи ден и спокойния протест вчера. Лидерът на ГЕРБ призова лидерите на други политически сили да си припомнят изказванията си от февруари и да направят същото, за което са призовавали тогава.


„Сутринта като дойдох, видях как ви е обсаден парламентът. Аз не знам как ви е приятно това да го изживявате. Каква е тази нервна система?, каза още Борисов.


По думите му единственият изход е да направим предсрочни избори и после всички партии да уважат волята на избирателите.


Оттук нататък си е ваше право да вземете каквото и да било решение. Аз апелирам към мъдрост, ако можете да я проявите. Аз такива скандирания чух сутринта, че не знам как идвате на работа, каза той. Ексминистър-председателят се обърна и към наследника си Пламен Орешарски, тъй като почти целият кабинет е днес в пленарната зала заради актуализацията на бюджета.


Господин Орешарски, имате още шанс да останете в позицията си на човек уважаван – финансист и икономист. Ваш избор е кой път ще изберете. През февруари месец аз си подадох оставката, пак припомни Борисов.


По негови думи нови избори не биха възпроизвели сегашното положение в НС.


Аз съм си извадил много поуки, но за съжаление вие летите със страшна сила не само да ни повторите, но и да ни надминете в тези грешки, каза още той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

везни