Свързани новини

27.02.2009 16:02

Общо 32 години затвор за кражба

Видян 2482 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пловдивският окръжен съд осъди за кражба в особено големи размери подсъдимите Димитър Журков, Румен Димитров, Ангел Нейчев и Пламен Шарков, съобщи пресслужбата на Съда, предаде БГНЕС.


Те бяха признати за виновни в това, че на 03/04.08.2008 г. в гр. Пловдив след предварително сговаряне в немаловажен случай чрез повреждане на прегради и чрез използване на технически средства са отнели чужди движими вещи в особено големи размери – 109 000 лв. и 1730 евро от владението на ООД „ Бултем ” гр. Хасково. За така извършеното от подсъдимите Димитър Журков и Румен Димитров престъпление им беше наложено наказание в размер на седем години лишаване от свобода при първоначален строг режим
За така извършеното от подсъдимите Ангел Нейчев и Пламен Шарков престъпление им беше наложено наказание в размер на девет години лишаване от свобода при първоначален строг режим за Шарков и усилено строг за Нейчев. Подсъдимият Журков работел за известно време в „Бултем” – за около 4 месеца през 2007 г., след което бил освободен. Поради това знаел, че офиса на фирмата на бул. „Марица” в гр. Пловдив имало метална каса, в която държали оборотните суми. Журков споделил това на втория си баща - подсъдимият Нейчев. Нейчев разказал това на Шарков и Димитров и четиримата решили да оберат склада. В петъчния ден – 01.07.2008 г. Журков отишъл до склада и се срещнал с управителя. При беглия оглед не установил промени, касаещи сигурността. В неделя четиримата подсъдими, носещи електрожен и други инструменти проникнали в склада и обрали касата с парите. Делото се разгледа по процедурата на съкратеното съдебно следствие – с предварително изслушване без разпит на свидетелите и вещите лица пред съда. Подсъдимите признават фактическите обстоятелства по повдигнатото им обвинения. Затова им беше определено наказание под предвидения минимален размер. Присъдата подлежи на обжалване в 15 дневен срок пред Апелативния съд.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец