Свързани новини

03.07.2009 16:47

Общинар от ГЕРБ конкурира Доган по сарай

Видян 10761 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 3.3333
много слаба слаба добра много добра страхотна

Семейните къщи на общинския съветник от ГЕРБ Илия Илиев, а не скромната на шоумилионера Азис, са забележителностите на Костинброд.


От няколко години  в началото на града се строи личната къща на съветника - един от най-големите фамилни домове в България. Зад недостроената ограда се вижда постройка на 5 етажа. Според информация в сайта е-вестник в нея по план трябва да има 50 стаи. Отделно се подготвят къща за гости, къща за прислуга, голф игрище, басейн и спа център.


Илия Илиев не скри раздразнението си, когато му позвънихме, за да ни разкаже повече за строежа и за неговото финансиране. Най-интересно ни стана, че не се сравни с колеги съветници като Вили Лилков или Георги Кадиев, а с добре облечени бизнесмени по определението на кмета:


„Защо не отидете при Маргените, или другаде, а идвате при мен?“, гневно попита той. Съветникът от ГЕРБ не отрече, че грандиозният строеж е негов. По думите му обаче не е нормално тричленно семейство да живее в подобен палат. И, за да няма спекулации ще ни каже истината. А тя е, че - това не е фамилна къща, а център за обучение на цигански деца. По подобен начин сараите на Ахмед Доган се водят база за подготовка на кадри на ДПС.


Пищните къщи на кардарашкото семейство Илиеви, от което е и лидерът на ДРОМ и общински съветник от ГЕРБ Илия Илиев, бяха обект на полицейска атака през март т.г. Тогава от МВР и италианските власти съобщиха, че е разкрита е престъпна група за трафик на българки, принуждавани да проституират в Италия. Полицейски източници уточниха още, че акцията не била насочена срещу политика, а срещу майка му Наталия, заподозряна за участие в трафик на хора и пране на пари. Един от босовете бил Любомир Илиев, братовчед на Илия Илиев.


Пред 19` Илиев каза, че не може да знае с какво се занимава всеки от братовчедите му от големия род, към който принадлежи.


Специален репортаж от мястото на събитието – в списание СЛАВА.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.