Свързани новини

14.02.2009 11:05

Обраха банка в Румъния

Видян 1044 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Около 70 000 евро са обрани от банка в западния румънски град Клуж в края на работната седмица, съобщи Медиафакс. Обирът е станал като на филм. Двама въоръжени мъже с маски на лицата са нахлули в петък преди края на работното време в банков клон в Клуж.


Те ударили с пистолетите охранителя по главата, после касиера и много бързо задигнали всички банкноти, които се намирали в този час в банката. Бързо излезли от банката и хукнали по улицата. Според румънските медии, един полицай, който случайно минавал в този момент покрай банката, ги видял и ги подгонил. Гонитбата продължила няколкостотин метра, но безуспешно за служителя на реда. Крадците избягали. По информация на местната полиция целият град е обграден от служители на реда, които проверяват всеки автомобил в търсене на обирджиите. Засилени са полицейските проверки и в цялата област на Клуж. Ударените с пистолети охранител и касиер на банката са отказали медицинска помощ, като са обяснили, че нямат нужда от нея. Откраднатите пари са застраховани и не съществува опасност вложителите да ги загубят, успокояват от ръководството на обраната банка.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

риби