01/02
19.05.2016 13:43

Обновиха ЛУКОЙЛ на магистрала Струма

Видян 1226 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

               С нова визия и разширена гама услуги посреща празниците обновената бензиностанция ЛУКОЙЛ-51 на магистрала „Струма” (до разклона за с. Студена). Изцяло реконструираният обект посреща на 20 май всички свои клиенти с празнични изненади и подаръци – специална отстъпка за всички видове горива и чаша професионално италианско еспресо Baristo за всеки посетител.



    Пътниците ще могат да се подкрепят с приготвени на място фрешове, топли закуски и превъзходно кафе, а най-малките посетители – да се позабавляват в обособения за тях детски кът. Подобрената инфраструктура и разширената гама услуги включват външна кафе-зона, по-големи площи за паркиране и специално обособени зони за отдих с безплатен WiFi и чардж-пунктове за зареждане на мобилни устройства. Освен традиционните горива, бензиностанцията предлага и високоефективните премиум-бензин ЕКТО-Спорт 98 и премиум горивото ЕКТО-Дизел, както и широка гама масла ЛУКОЙЛ, сред които иновативната серия от ново поколение GENESIS, както и специално масло за автомобили на газ.



    Една от най-големите международни частни нефтогазови компании ЛУКОЙЛ празнува тази година своя 25-годишен юбилей. Вярна на девиза си „Винаги в движение!”, компанията не спира да развива концепцията си на обслужване и да разширява гамата продукти и услуги в своите обекти по света, в това число и в България. Модерната концепция за дизайн на бензиностанциите ЛУКОЙЛ е насочена към осигуряване на цялостно обслужване на клиента с продукти и услуги с гарантирано качество.  







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Докато се занимавате с финансови въпроси

Докато се занимавате с финансови въпроси и грижи за