Свързани новини

07.05.2021 12:30

Обявиха Модерна за най-добрата ваксина в света

Видян 1700 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ваксината на американската компания Модерна беше обявена за най-добрата ваксина срещу COVID-19 в света на видеоконференцията на Световния конгрес по ваксини във Вашингтон 2021 г. в сряда, предаде БНТ.


Модерна е отличена и с наградата "Най-добра нова технология/платформа за ваксина".


Компанията увеличи с 4,3% - до 19,2 млрд. долара - прогнозата за приходите от продажби на ваксината си за COVID-19 за 2021 г. През февруари компанията прогнозираше печалба от продажбата ваксината за $18,4 млрд. Причината за промяната в очакванията, както беше посочено, е увеличеното търсене на ваксината на компанията в редица страни.


Пфайзер, която произвежда ваксина съвместно с "Бионтех", прогнозира печалба от продажбата на лекарството си тази година от 26 милиарда долара.


Според уебсайта на Конгреса по ваксини, лекарството, разработено от Пфайзер и Байонтек, "е получило много висока оценка". Краткият списък включва още Спутник V, както и лекарството, разработено от Астра Зенека.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Чурулик Марийкин 07.05.2021 12:43

    Ето как звучи съобщението на „Световния конгрес по ваксини“ във Вашингтон: Ох, сестричке лястовичке, не знам какво да ти кажа — отвърнала враната загрижено. — Послушай какво нещо се случи: отивам аз на училището, нахраних моето вранче и взех да търся твоето лястовиче. Ти нали ми каза да търся най-хубавото и което е най-хубаво, нему да дам храната. Гледах, сестро, гледах, изгледах всичките птичета, но от моето по-хубаво не видях. И взех, че дадох нему и твоята храна."!!! Ето така в „нормално“ западно общество с високи нравствени човешки критерии обикновено се казва защо е така, за да може America да е First и юбер алес !!!

  • 001 До боклуците от безвремието в Булгаристан 07.05.2021 12:43

    Поредната лъжа във вид на реклама от страна на световната клептокрация !!! Пийте кока кола и яжте сандвичите на Mакдоналдс! Нещо подобно и относно Модерна. Ето как стоят нещата в действителност: 48 часа след ваксинация -Pfizer имат 39.2 смъртни случаи на 100 000 ваксинирaни, - Moderna имат 20.4 такива смъртни случаи, - Astra Zeneca - 3.9, - Спутник V - 2. 0. Pfizer и Moderna се надяват да осигурят защита от заразяване 6 месеца, Astra Zeneca се надяват на за щита от една година, Спутник V издават свидетелство с гаранция 1 година и твърдят, че защитата е 2 години. Журито е американско !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

телец