Герджиков, който е и бивш служебен премиер, коментира, че историята ни не познава толкова много служебни кабинети за толкова кратко време.

Свързани новини

13.12.2022 09:32

О. Герджиков реанимира НДСВ

Видян 1225 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

НДСВ се завръща на политическата сцена, заяви проф. Огнян Герджиков в "Денят започва".

    "През декември имахме национален съвет, а през януари ще имаме конгрес, на който ще поемем курс отново в политиката. Смятам, че има хора, които имат добро мнение за това, което направи НДСВ - напомням - основната заслуга за влизането ни в ЕС и НАТО е на НДСВ. Не сме безгрешни, но времето, по което НДСВ беше на власт, беше много добро за България", коментира Герджиков.

В партията ще има много силни познати лица, но има и много нови, има желаещи да се запишат, посочи той. Все още не е ясно кой ще бъде председател на партията, това ще бъде решено на конгреса. Ще се реши и дали отцепилите се от движението партии да бъдат поканени да се върнат.

    "Ще направим така, че да имаме готовност за избори - завръщаме се в политиката с всички необходими действия и стъпки".

Герджиков, който е и бивш служебен премиер, коментира, че историята ни не познава толкова много служебни кабинети за толкова кратко време.

    "Служебните кабинети дотук се справиха доста прилично, така че смятам, че и този ще изкара до края с успех. но важното е да погледнем в перспектива".

По думите му ГЕРБ са постъпили много мъдро с избора на състав на проектокабинет, защото не са подходили политически. Той обаче не е оптимист, че правителството ще мине.

    "Качествен е съставът на този проектокабинет, но това няма почти никакво значение. Ако ще да се предложат все Нобелови лауреати, те пак няма да получат мнозинство, защото са предложени от ГЕРБ".

Проф. Герджиков поздрави Николай Габровски за избрания проектокабинет. Заяви, че има великолепни впеатления от предложения за енергиен министър Николай Павлов, който бе министър в неговото служебно правителство.

    "Изключително коректен и като човек, много добър специалист.. Много се зарадвах, като видях, че е в тази листа. Смятам, че той би могъл да бъде чудесен министър във всеки един кабинет", каза той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Кунева, Велчев, малкия Мук и мн.др 13.12.2022 10:41

    Помним и още теглим от престъпните действия на царските юпита малкия Мук, братя Велчеви, Заимови, Катев и мн.други, които окрадоха държавата по най-безцеремонен начин и всичките станаха велики бизнесмени и притежатели на вериги хотели по морето и забравиха да се върнат към предишните си дейности в Лондон. А превъртането на външния дълг, а продажбата на БТК, предателката Кунева стана емблематична фигура за продажност и предателство и обрече народа на трайни загуби около затворените блокове на АЕЦ, а смешния евроатлантик Паси с неговото неврастенично поведение, имаше и една Долорес Арсенова, която и тя се нагуши с медикаменти за онкоболни от Индия на многократно завишени цени, да не говорим за Симо ментата, който с помощта на Софиянски бая имоти по втория начин си върна, защото хазарта е болест.....Две години преди приемането ни в ЕС на среща на Билдербергите на единствения за сега присъствъл там Николай Камов му е съобщено точно кога България ще бъде приета в ЕС и тази мантра, че НДСВ или който и да е друг има решаващото значение е за наивници, други решават, а не нашите слуги и подлоги. Та този гол слузест охлюв сигурно е с деменция или е ужасно нагъл за да говори тези небивалици. А Радев наистина непрекъснато доказва, че бързо е влязъл в корупционните схеми на мафията и по нищо не се различава от всички боклуци преди него

  • 001 Anonimen 13.12.2022 10:05

    Абе, я си таковай мичката пайчина!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева